Alba Badia

directora tècnica

ALBA
BADIA
mas

Directora tècnica de l’àrea d’intervenció social i comunitària i membre de la Junta Directiva de Genera des de 2021.

Diplomada en Educació Social des de l’any 2005, compta amb una llarga trajectòria en l’atenció directa a dones i infants en situació de vulnerabilitat. Especialitzada en l’acompanyament en processos de recuperació i reparació a dones que enfronten violència masclista i de gènere, als seus fills i filles, així com a criatures víctimes d’abusos i violències. És experta en l’aplicació de la perspectiva interseccional i de la diversitat sexual i de gènere en la intervenció social en clau comunitària.

Compta amb una llarga trajectòria professional en diversos projectes d’atenció a la infància i a les seves famílies des d’una perspectiva feminista així com en contextos residencials i d’acollida per a dones i infants víctimes de Violències Masclistes i de gènere, essent la referent social en l’acompanyament als mateixos. També ha format part de l’equip del Projecte Oasis, centrat en la intervenció social amb  adolescents LGTBIQ+. Així mateix, es co-autora de la  Guia de Coeducació en la Primera Infància (Ajuntament de Mataró).

Disposa d’una de més de quinze anys de trajectòria militant i activista en contextos de moviments socials feministes i llibertaris i, en aquest context, ha format part de diversos projectes i iniciatives polítiques des d’una mirada del feminisme no- essencialista, pro drets i antipunitivista.