Abel Huete

director tècnic

ABEL
HUETE
MARTÍNEZ

Director tècnic de l’àrea de consultoria i formació i membre de la Junta directiva de Genera des de 2021.

Des de fa més de deu anys centra la seva formació així com la seva trajectòria professional en la intervenció social en l’àmbit de les dissidències sexuals i de gènere des d’una perspectiva feminista interseccional.

S’inicià a l’Associació Antisida de Lleida com a responsable del Projecte En-Tens? Centrat en l’atenció a la salut sexual integral d’homes gais. Va co-fundar i coordinar l’Associació Colors de Ponent, dedicada a la incidència comunitària per a la defensa dels drets i llibertats sexuals i de gènere. Una vegada instal·lat a Barcelona, va centrar la seva activitat professional en la intervenció social amb adolescents LGTBI i les seves famílies, en el marc del Projecte Oasis, així com a la intervenció  amb dones trans, treballadores sexuals, en situació d’exclusió residencial i en la intervenció residencial en el marc dels serveis i recursos d’atenció i recuperació de dones en situació de violències masclistes i de gènere.

Formador i consultor autònom, és l’autor de diversos articles i publicacions com la Guia de Coeducació en la Primera Infància (Ajuntament de Mataró).

La seva activitat professional s’ha imbricant constantment en espais activistes d’incidència política i comunitària, militant finalment a col·lectius feministes llibertaris.